LANKAISA LAUANTAI JA HUOPAISET TOSSUT


Syysloma alkoi perjantaina päivällä tällaisissa maisemissa kun käytiin lasten isotädin mökillä kahvilla. Sumuista ja kosteaa, aurinko on vissiin mennyt talviunille.

Lauantaina ajettiin kolmen naisen ja Matso Människan, eli Tiitteröisen, voimin Kauhajoelle Lankatalo Tapion kauppaan. Mulla oli hyvin jo tiedossa mihin töihin ostan lankoja ja heräteostoksina mukaan tarttui vain kaksi kerää lasten sukkiin. Tuo vihreä, varrestaan paksu virkkuukoukku on muuten todella hyvä verrattuna perus Novitan koukkuihin! Pysyy paremmin sormissa.


Ostin Ravelrysta Happypotamuksen ohjeen ja lupasin tehdä kaikille lapsille omat hipot. Saas nähdä... Niihin ostin 20 kerää Dropsin You 6 -lankaa. Yhden kerän hinta oli hiukan euron päälle.

Joki-langat oli näitä huopatossuja varten, joita myös pukinpussiin parit taidan kääräistä. Ehkä kuitenkin hieman erilaisella varrella. Ohje oli todella helppo ja turhaan jännitin mitä pyykkikoneesta tulee ulos kun oli tossujen huovuttamisen aika.Aviomies seurasi mielenkiinnolla tossujen valmistusta eikä ollut uskoa, että yläkuvan jättiläissukista tulee koon 39-40 huopatossut. Mutta pitkästä aikaa koin todellisen onnistumisen tunteen käsitöiden kanssa kun nämä jalkaani laitoin. Omille tuotoksille kun tulee oltua aina niin kovin kriittinen.

Mukavaa sunnuntaita! Me syötiin myöhäinen aamupala ja nyt odotellaan lasten kaveria kylään.

2 kommenttia