PALOJA KÄSITYÖMESSUILTA

Messut tuli kierrettyä sunnuntaina. Tein joitakin hyviä, tarpeellisia ja vähemmän tarpeellisia, löytöjä. Mukava oli taas tänä syksynä tapahtumassa käydä mutta muutaman miinuksenkin se saa.Alunperin oli tarkoitus lähteä mummun ja vauvan kanssa liikkeelle mutta mummu halusi prinsessankin mukaan. Ilmeisesti kaikki myyjät eivät olleet varautuneet lapsivieraisiin koska erään firman kojulla lasten kohtelu oli jäätävää. Olin lauantaina nähnyt kojun tarjonnasta kuvia ja kiinnostuin ostomielessä sen turkoosista helmivalikoimista. Mutta kiitos tyttärelleni tiuskimisen, helmet jäi ostamatta ja jatkoimme samantien matkaa. Ja tyttöhän siis vain näytti mummulleen yhtä helmipussia telineestä eli ei edes tehnyt mitään kiellettyä. Mutta muitakin helmien kauppaajia messuilta löytyi vaikka miten paljon!Ihmeellistä kohtelua saatiin myös lapsiparkissa, jonne mummu ja tytär meinasivat vauvan ruokailun ajaksi mennä. Sinne ei ilmeisesti sallittu aikuisten menevän mukaan ollenkaan vaan mummu lähes heitettiin ulos. Eikä tytär siellä nyt minuuttia kauempaa yksin jaksanut olla. Lastenhoitajatkaan eivät viihdyttäneet kuin itseään tekemällä lasten palapelejä. Töykeä käytös selitti kyllä miksi lapsiparkissa ei asiakkaita ollut.
 

Odotin kovasti Tapion Lankatalon pistettä mutta tänä vuonna sitä ei ollut ollenkaan. Lankojen myyjiä taisi olla kokonaisuudessakin huomattavasti vähemmän kuin viime vuonna. Olisin joitakin tiettyjä lankoja tarvinnut Dropsilta ja Novitalta mutta onneksi edes vauvalanka löytyi Kauhavan Lankavalta. Molempiin yrityksiin olisi muuten kiva tehdä pitkästä aikaa ostosreissu.


Puisia vauvanleluja oli mahdotonta vältellä ja siksi niitä pari lähtikin mukaan. Tiitteröinen sai lisäksi jo oman YES YES-merkkisen ruokalapun kurikkalaiselta myyjältä odottamaan kiinteiden ruokien maistelua. Totesin nämä jo esikoisen vauva-aikana kestäviksi ja helposti puhdistettaviksi tuotteiksi.

Ja lopuksi ostettiin vielä pakolliset matkaeväät ja tuliaiset lakupöydästä.

4 kommenttia

 1. Tapion kauppaa minäkin kaipasin! En tahtonut uskoa, ettei sitä ollut paikalla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja ei olla ainoita! Oon jo monelta kuullut, että samaa kaipasivat myös. Viime vuonna firmalla oli oikein kunnon määrä myytävää mukana. :/

   Poista
 2. Mä kanssa ihmettelin että missä Tapion lankakauppa oli :(

  VastaaPoista
 3. Meilläkin eräs helmimyyjä kommentoi niin kärkkäästi että minkälaisista helmistä lasten on hyvä koruja tehdä, että jäi ostamatta. Varsinkin kun meinasin itse niitä askarrella ja tytöiltä kysyin vain mielipidettä :)
  Kivoja löytöjä onnistuit messuilta tekemään!

  VastaaPoista