ASTUKAAHAN SISÄÄN!

Tämä viikko on ollut henkisesti jotenkin tosi raskas. Omaa ja vauvan flunssaa, tyttärellä jotain vatsapöpöä (josta parannuttuaan äitiä on testattu oikein kunnolla), sikalalla ylimääräistä työtä parina iltana ja miehen pitkät työpäivät. Aviomies on saanut loskaa niskaan oikein urakalla mutta hienosti on kestänyt mukisematta vaimon itkut ja kiukkuilut. On siis selvää, että pieni 40 minuutin automatka Lapualle yksin, nukkuva vauva takapenkillä teki erittäin hyvää juuri tämän viikon päätteeksi.


Sovin nimittäin kuukausi sitten juuri tälle päivälle tutusmiskäynnin yritykseen nimeltä Lapuan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasula. Heti kynnyksen yli astuttuani tajusin, että kyseessä ei suinkaan ole mikään tavallinen kukkakauppa. Hyllyillä oli kaikkea ihanaa, pientä ja suurta. Kukkien lisäksi löytyi kynttilöitä, maljakoita, Metkatuotteen kahvia, teetä, pipareita ja glögiä, erilaisia kortteja, kastelahjoja, enkeleitä, Terra Provencen saippuoita sekä muita koriste-esineitä moneen makuun. Niin sisustukseen kuin lahjaksi!

  
Ihan tyhjin käsin en kotiin lähtenyt. Huomenna isi saa paketistaan yllätyksen, jonka saa toteuttaa yhdessä lasten kanssa. Itselle halusin nämä kolme ihanaa tuikkutaloa, joiden paikaksi suunnittelin jo ennen vierailua tuvan ison pöydän.


Ja sain mukaani vielä näin kauniin asetelman, jonka Tiina oli tehnyt! Valot ja kaikki! Kukkina neilikkaa, harsokukkaa ja ihanaa inkaliljaa, jota mulla on parina kesänä puutarhassakin ollut.

Kuten mä arvasin, tytär omi kukat itselleen ja kovan keskustelun jälkeen ne nyt saavat olla keittiössä isänpäivänä kahvipöydässä eikä lastenhuoneessa prinsessan pöydällä.
 


Tässä vielä linkit Lapuan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan Facebook- ja internet-sivuille. Sivuilta löytää kuvia kaupan upeasta valikoimasta ja tiedot yrityksen tarjoamasta laajasta kukka- ja hautauspalvelusta. Sen lisäksi, että kauppa on täynnä hyviä lahjaideoita erilaisiin merkkipäiviin, yritys tekee juhlaan kuin juhlaan tilauksesta kimput, kukkalaitteet ja sidontatyöt.

Suosittelen lämpimästi vierailua tähän putiikkiin, jos lähistöllä asutte tai ajelette!

2 kommenttia

  1. Kylläpä olikin tavaraa kukkakaupassa. Monenmoisia pikkutavaroita, enkeleitä ja paljon sellaista jota vois ostaa. Pitäis joskus käydä kun ei oo ihan mahdoton matka meiltä. Vaikkapa pieni kesäretki !!

    VastaaPoista