CHOCOLAT!

Sain testiin helsinkiläisen yrityksen, Goodion, valmistamia raakasuklaita. Tämä yhteistyö oli oikein mieluinen tällaiselle suklaan suurkuluttajalle, joka sai välillä kaivattua vaihtelua Maraboun, Pandan ja Fazerin tuotteisiin. Goodion laajasta makuvalikoimasta valitsin itselleni maistettavaksi Chilin ja Kyrö Distillery Companyn kanssa yhteistyössä kehitetyn Cranmaryn.
 

CHILI
 "Chili on kaakaon ja cayennepippurin luonteikas kohtaaminen. Suklaa, jossa on juuri sopivasti tulisuutta, peittämättä kuitenkaan muita makuja."


CRANMARY
 "Kuin kesäinen aapasuo suklaan muodossa: kirpeätä karpaloa ja suopursumaista rosmariinia."Näitä käsintehtyjä herkkuja voi herkutella ihan hyvällä omalla tunnolla vaikka kahvikupin äärellä. Kauniisti pakatut suklaat voisivat olla myös hyvä joululahja ystävälle. Tämän linkin takaa löydät lähimmän jälleenmyyjäsi.  


P.S. Nuo kuvissa näkyvät chilit kasvatin kesän aikana kasvihuoneessa siemenestä saakka. Epäilin niiden olevan samanlaisia mauttomia chilipaprikoita kuin viime kesäiset mutta erehdyin pahasti. Kyllä ne on niin väkeviä, että iso mieskin kyynelehtii!

Ei kommentteja