IHANA SUKLAINEN JOULUKAHVI!

"Metkatuotteen tuotesarja huokuu elettyä elämää ja kauniita muistoja matkan varrelta. Suunnittelija Minna-Mari Meriläisen vuonna 2012 perustama tuotemerkki panostaa Suomalaiseen maaseutuhenkiseen kuviointiin, lapsuuden mukaviin muistoihin maalaiskylällä. Kaikki Metketuotteen elintarvikkeet ovat Suomessa valmistettuja! "

Olin onnekas kun sain maisteltavaksi Metkatuotteen Kyläläisten pipareita ja Joulunajan kahvia. Nyt nimittäin löytyi sellaisia tuotteita, joita tahdon herkutella lisää. En ole aikaisemmin näitä tuotteita maistanut ja testaus olikin hyvin positiivinen yllätys. 

Kyläläisten piparit olivat perinteisten piparien makuisia ja katosivat paketista nopeasti pieniin suihin. Äiti ehti pari syödä. Mutta tuo tuplasuklainen Joulunajan kahvi! Oon sitä yksikseni täällä lipitellyt ja antanut muiden vain haistaa pakettia. Pieni äidin oma hetki arkiseen iltapäivään. Mies on töissä, esikoinen on kerhossa, keskimmäinen lepäilee sohvalla, nuorin katselee päiväunia ja jouluverhojen vaihto on puolivälissä.Jostain pitää tuota Joulunajan kahvia saada lisää ja nuo yrityksen muutkin maustekahvit kiinnostavat. Onneksi lähin jälleenmyyjä pitäisi löytyä Seinäjoen Rustoopuorista. Kovin kauas ei tarvitse lähteä! Lisäksi Metkatuotteen tuotteita löytyy mm. Kauhavalta ja Lapualta. Muut jälleenmyyjät löydät tästä linkistä.  


P.S. Kyllä nauratti kun yritin tuotteita kuvailla ja selän takana oli tytär salaa tehnyt lautaselle myös oman asetelmansa. Todellista mallioppimista! 

Ei kommentteja