TIISTAINA

Talvi tuli ja meni. Jäljelle jäi piristävä harmaus, kova tuuli ja inhottava märkyys. Ketään ei huvita mennä ulos kun jatkuvasti on pimeää. Jouluinen tunnelma katosi sitä mukaa kuin elohopea nousi mittarissa. Mutta laitoin siitä huolimatta jouluvalot ja osan koristeista paikoilleen! Nyt koti on ihanan jouluinen. Tällä viikolla tulevat vielä toivottavasti postin kautta makuuhuoneen jouluverhot sekä muutama koristetyyny, jotka hyvistä alennuksista bongasin.Viikonloppuna oli imetystuen peruskurssin toinen osa ja siellä hurahti sekä lauantai että sunnuntai. Nyt on todistus kädessä ja mietin yhä, että rupeaisiko tukiäidiksi vai ei. Eniten askarruttaa se, että mitä jos en osaakkaan antaa neuvoa heti kysyttäessä. Vaikka neuvomisen ohella pelkkä kuuntelu ja myötäeläminen on tosi tärkeitä.. Ja lisäapuja saa tarvittaessa varmasti muiltakin tukiäideiltä.


Näitä talon entisten asukkaiden joulukortteja on löytynyt milloin mistäkin. Keskimmäinen on lähetetty jo ennen sotia! Kuvat on kauniita ja ne sopii hyvin meille joulukoristeiden joukkoon. Nyt asettelin muutaman lipaston päälle. 

Ja näitä kettusukkia oon tehnyt jo viidet. Keväälle tiedossa ainakin neljän parin edestä lisää kutomista. Ja hullulla kävi jo mielessä kehitellä mustavalkoiset sukat samasta mallista. Näen kyllä silmät sulkiessa vauvalle kudotun Pihlaja-villahaalarinkin, jossa on ketun korvat hupussa mutta se kuva toivottavasti katoaa yhtä nopeasti kuin on tullutkin! 


Myrskyisää viikon jatkoa. Pitäkää pipoistanne kiinni!

4 kommenttia

 1. äää en kestä jos tekisit pikkuselle sellasen haalarin! vähä olis söpö <3

  VastaaPoista
 2. Voi noita ihania kortteja. Kettusukat ovat kauniit. Niin meilläkin on harmaata ja sateista.
  Pitää nauttia sisällä kynttilöiden valosta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siitä saakin yhden positiivisen asian hämäriin päiviin; kynttilöitä voi polttaa koko päivän. :)

   Poista