MÖÖPELIVALSSIA
Ajattelin viettää perjantaiaamun rauhallisissa merkeissä olohuoneen lattialla kutoessa ja leikkiessä. Toisin kuitenkin kävi kun erehdyin väärällä silmällä katsoa työhuoneeseen. Pienin lapsista nukahti ulos vaunuihin ja mä aloitin mööpelivalssin. Ikean työpöytä lähti työhuoneesta pois ja tilalle siirsin vierashuoneesta Lahden puukaluston valmistaman vanhan työpöydän. Ihanaa kun nyt on kunnolla pöytätilaa! 

Työhuoneesta tuli työhuone koska se on pinnoiltaan niin huonossa kunnossa, että en sitä muuhun käyttöön halunnut. Eikä todellakaan ole sellaisessa kunnossa, että sinne voisi vieraita päästää! Huone on sekalainen (tyypillinen työhuone, kansioita ja lippulappusia siellä täällä) mutta pikkuhiljaa sinne on hiipinyt kokoelma retroa huonekalua: nahkaiset nojatuolit, 70-luvun sohvapöytä ja hyllykkö, johon vielä olisi jatkopala aittassa. Nojatuolien seuraksi olisi  samanlainen nahkasohva mutta jostain ihmeen syystä se oli kannettu kuivaajan ylimpään kerrokseen. Täytyisi käydä katsomassa missä kunnossa se on. Pahoin kyllä pelkään, että vuodet kosteassa ilmassa ovat tuhonsa jo tehneet. Sohvapöydän alle pesin vanhan tummanvihreän puisen Keskon laatikon, jossa on nyt varapeittoja ja -tyynyjä. Laatikko jäi ikävä kyllä pois kuvista.Tällä hetkellä mulla on hurjasti kaikkia yhteistyöjuttuja tiedossa ja tässä niistä yksi.

I-print painoi Seinäjoella meille SO-bloggaajille laadukkaat ja hienot julisteet, joita voi bongata ilmoitustauluilta ympäri Etelä-Pohjanmaata. Jalasjärvelle niitä ilmestyy jahka kirkolle asti ehdin.


Nyt jatkamaan sikalan pesua. Mukavaa viikonloppua!

1 kommentti