UUSI VUOSI

Juhlittiin vuoden vaihtumista tänäkin vuonna ihan vain kotona. Ystäväpariskunta (kamalan virallinen sana) tuli yökylään. Se oli lasten vuoden paras päivä, kuten vanhin sanoi. Aamulla oli piteleminen, etteivät jo ennen kahdeksaa rynnänneet vinttiin herättelemään.Ilta sujui leppoisasti. Syötiin hyvin, ammuttiin lasten ja naapurien kanssa raketteja, sulatettiin tinat, syötiin lisää ja ammuttiin vielä puolen yön aikaankin muutamat raketit. Taivas välkkyi ja sieltä täältä nousi raketteja metsän yläpuolelle, se oli aika hauskan näköistä. Lisäksi koko viereinen peltolakia raikui kun kello löi kaksitoista. Tytär nukahti kummitädin viereen peiton alle kesken iltasadun, vauva ja esikoinen nukahtivat äitin kainaloon.

Oli kyllä hauska ilta. Naurettiin niin, että vesi valui silmistä ja olemattomat vatsalihakset kramppasi! Snäpin kasvojen vaihto toiminto on mahtava keksintö.


Tästä on hyvä aloittaa uusi vuosi vaikka arkeen paluu tuntuu todella vastenmieliseltä. En olisi vielä valmis luopumaan joulusta mutta pikku hiljaa puran joulun koristeita ja valoja pois. Kuusi pysyköön vielä paikoillaan muutaman päivän. 💗

Ei kommentteja