HELMIKUU & DIY-AMPPELI

Tässä tämä DIY-amppeli, josta jo aiemmin kerroin. Sain kokoamispaketin siis blogi-illasta Kaarakan talolta. Tästä linkistä voit ostaa omasi! Ohje oli selkeä eikä kasaamiseen paljon puolta tuntia kauempaa mennyt, jos ei liiman kuivumisaikaa lasketa.


Amppelin sijoitin keittiön ikkunalle ja kukaksi valitsin muorinkukan. Kovasti olisin halunnut tuoda jo riippapelargonin sikalan köökistä tupaan mutta on kuitenkin vasta helmikuun alku...Eilen juhlittiin ainoastaan vanhempieni ja naapurien kesken synttäreitäni. Juhlitaan miehen vanhenemista sitten kolmen viikon kuluttua suuremmalla porukalla. Meillä on kalenteri täynnä ohjelmaa seuraavaksi kahdeksi viikoksi ja näin tautisena aikana en halua ottaa riskiä, että menoja joutuisin sairastelun vuoksi perumaan. Lapset ovat jo pienessä flunssassa mutta pidetään peukut pystyssä, että sairastelu jää tältä talvelta siihen. 

Ikää tuli täyteen 26 vuotta. Se on oikeasti vielä vähän mutta silti viimeisen kuuden vuoden aikana ollaan saatu niin paljon aikaan! Vuodet ovat menneet nopeasti ja tuntuu, että ihan juuri sain vasta ajokortin. Lapsista sen näkee, esikoisen ilmoitin alkuviikolla esikouluun. Ja pienimmänkin hoitoon. Kamalaa!Astioihin hurahtaneelle on aina niin helppo löytää mieleiset lahjat! Yläkuvassa näkyy eilen saatu Arabian Piilopaikka -kannu ja alakuvassa kaikki kolme Suomi 100 -mukiani. Yhden ostin jo heti vuoden vaihtuessa ja kaksi sain eilen. Vielä seitsemän puuttuu kokoelmasta! 

2 kommenttia

 1. Kivan näköinen amppeli, kukkanen on kaunis, vai muorinkukka se on nimeltään.
  Hyvä tietää, aion ostaa tollasen, se on nätti.
  Onnea syntymäpäivän johdosta sinulle.
  Kauniit nuo neilikat, pitäisi kestää kauan.

  VastaaPoista
 2. Kiitos! Niin pitäisi, ostin kolme ja oikein kukkakaupasta. Saa jo pienen kimpun silläkin määrällä. :)

  VastaaPoista