Mitäs, mitäs?

Harrastukset, päiväkoti, kauppareissut ja normi päivärutiinit on vieneet suurimman osan kuluvasta viikosta. Serkut on kyläilleet parina iltana ja me istuttiin yksi ilta naapurissa. 

Uudet possut saatiin sikalaan tällä viikolla. Ja siellä on riittänyt omalta osaltaan hommaa, myös tulevaksi viikonlopuksi.
MLL:n ja Imetyksen tuki ry:n Maitokahvila starttasi maanantaina toimintansa ja oon siellä toisena tukiäitinä. Onneksi seurassa on myös paaaaljon kokeneempi tukiäiti, jotta en joudu olla yksin. Kokoonnutaan joka kuun ensimmäinen maanantai (paitsi toukokuussa, 8.5.) Jalasjärven keskustassa


Lupauduin kokeilemaan myös opehommia. Pidän pari kaksoistuntia maa- ja metsätaloutta yläastelaisille. Pieni "keikka" mutta sikataloutta käsittelevän materiaalin kirjoittamiseen ja kasaamiseen kului aikaa silti yli neljä tuntia. Onneksi omat ammattikorkeakoulun kotieläintuotannon matskut löytyi vielä kaapista...  


Hulinasta huolimatta ehdin melkein maalata yhden kerroksen maalia keskeneräiseen kaappiprojektiini. Ja sukkapuikot ovat heiluneet joka ilta! Yhtenä iltana jopa yli puolen yön koska täysikuu häiritsi unta.


Kevään ensimmäiset kylvöt on tehty. Etiopianbanaania ja kääpiöbanaania. Odotukset ei kovin korkealla ole mutta jos molemmista yhden taimen saisi. Yli kuukausi täytyy odotella ja toivoa parasta.
Mukavaa viikonloppua jokaiselle! 

Ei kommentteja