PIKKUNORSU

Pillikranssin esittelyn yhteydessä kirjoitin, että tahdon häkkisängyn viereiselle seinälle jotain muutakin täytettä kranssin lisäksi. Mieleeni tulivat heti lastenlaulujen sanoituksilla kuvitetut julisteet ja hetken googlettamisen jälkeen törmäsin Pikkunorsun verkkokauppaan.

Halusin kaksi erikokoista taulua, joista toisen oli ehdottomasti oltava Tuiki, tuiki tähtönen -aiheella. Toinen, perheaiheinen juliste löytyi pienen pohdinnan jälkeen monista hienoista vaihtoehdoista. Tuotteet on niin kauniita, että valinnanvaikeus meinasi iskeä!

Isompi on kokoa A3 ja pienempi A4. Lisäksi tuotteita on saatavissa korttikoossa, 12x17 cm. Tekstit on painettu laadukkaalle valkoiselle kartongille ja ne ovat täysin kotimaisia. Mustat puukehykset löytyivät paikallisesta Halpa-Hallista.Tässä tietoisku yrityksestä. Tekstit on lainattu Pikkunorsun kotisivuilta.

"Pikkunorsu on suloinen julistekauppa, josta löydät tutut lastenlaulut typografisina julisteina ja kortteina. Lisäksi tuotteissamme seikkailevat Pikkunorsun pienet eläinkaverit ja musiikkisymbolit. Keskitymmekin erityisesti lastenhuoneeseen sopiviin tuotteisiin."

"Kaikki julisteet ovat Outin suunnittelemia. Suloiset eläimet ovat syntyneet Marian kynästä. Julisteet ja kortit painetaan Helsingissä.
Monien lastenlaulujen sanoitukset ovat tekijänoikeuslain alaisia. Tällaisiin sanoituksiin Pikkunorsu on saanut julkaisuluvan tekijänoikeuden omistajalta. Pikkunorsu myös maksaa osasta laulunsanoista tekijänoikeuskorvausta.

Pikkunorsun tuotteille on myönnetty Avainlippu- ja Design from Finland- tunnukset."

Suosittelen tutustumaan Pikkunorsun laajaan valikoimaan, josta voi löytyä jotain itselle tai vaikka lahjaksi jollekin läheiselle.

Yhteistyössä Pikkunorsu.


Ei kommentteja