Ruufuksessa kyläilemässä!
Kävimme keskiviikkona SO-bloggaajien kesken iltakahvilla ja -kakulla Seinäjoen keskustassa Sisustuskahvila Ruufuksessa. Yrittäjät Maija ja Maikki kertoivat kahvittelun lomassa yrityksensa historiasta, siitä millaista toiminta on nykyään ja mitä tulevaisuutta varten on suunnitteilla.

Ruufuksesta löytyy tällä hetkellä laaja valikoima maalaisromanttisen tyylin sisustustuotteita sekä  mm. Marseille-, Kulkurin kartano- ja Metka-tuotteita, joista viime vuoden puolella olen tuotetestauksia ja postauksia tehnytkin.Kahvilan puolella myytävät tuotteet ovat kaikki gluteiinittomia ja laktoosittomia. Leivonnaisia valmistetaan myös tilauksesta. Raakakakkujen ja muiden leivonnaisten lisäksi Ruufuksesta löytyy salaatti- ja keittolounaat (lounaisiin mahdollista saada myös kuljetus työpaikalle!). Lounaan hinta on 6,50€ ja sillä saa syödä vatsansa täyteen.

Ja leivonnaisten sekä ruokien valmistushan tapahtuu luonnollisesti yrittäjien Maikin ja Maijan omien käsin kautta!


Jotkut ovat voineet kuulla tai lukea sanomalehdestä Ruufuksessa järjestetystä koirakahvilasta. Vaikka kyseinen koirakahvila-tapahtuma on jo ohi, on Ruufus yhä koiraystävällinen paikka. Karvakorvat ovat siis myös tervetulleita kyläilemään omistajiensa seurassa.

Paikan pomonakin toimii kuulemma koira, Paavo. Paavo oli paikalla toivottamassa meidät tervetulleiksi tutustumaan kahvilan toimintaan ja tarkkasilmäiset saatavat sen jostakin postauksen kuvasta vilaukselta huomata.


Yksi ehdoton hyvä puoli, kaiken muun hyvän lisäksi, Sisustukahvila Ruufuksessa on se, että siellä mahtuu liikkua hyvin esimerkiksi lastenrattaiden tai pyörätuolin kanssa.

Käykäähän tekin rohkeasti kyläilemässä! Kahvila ja sen osoitetiedot löytyvät mm. Facebookista.    

2 kommenttia

  1. Onko tämä tosiaan Seinäjoella, mitenkä se on mennyt multa ohi. Pitää seuraavalla kerralla kun on asiaa tonne keskustaan käydä myös tuolla kaupassa, ihanan näköinen.

    VastaaPoista