HUPPUHUIVI ISOVELJESTÄ & AAMUN KUULUMISET

Tällä kertaa valmistui tämmöinen neuletyö. Ohje on Novitan huppuhuivi ja lanka saman firman Isoveli-lanka. Alkuperäisen ohjeen mukaan lankana olisi kuulunut käyttää Novitan Hilet.

Lanka on aika paksua, joten kutominen sujui nopeasti. Ja jos kuvion logiikan opettelee ulkoa, pystyy samalla vaikka katsoa televisiota tai pelata Kimbleä.
Kaulaan sitominen on vielä vähän hakusessa. Pituutta on niin paljon, että välillä meinaa ahdistaa. Vähempikin pituus olisi riittänyt ainakin mulle. Mutta on tämä jo käyttöön otettu! 😊 

Meillä oli tänään todella erikoinen sunnuntaiaamu. En olisi uskonut, että löydän itseni tänään laskettelurinteestä. Mutta isosisko oli taitava ylipuhuja ja niin vain uskaltauduin kokeilemaan lumilautailua vuosien tauon jälkeen. Aviomiehelle lupasin, että menen tämän kevään aikana vielä uudestaan! Samalla paistettiin makkaraa mäen laskun välissä koko porukalla; meidän perhe, siskon perhe, mummu ja paappa. Toki meidän pienin heräsi vasta kotimatkalla, joten hänellä ei ole mitään tietoa koko reissusta.

 

4 kommenttia