KYLÄSSÄ BLOGIKODISSA JA TERRA PROVENCE

Mikä viikko! Äidillä on ollut jos jonkinmoisia menoja ja isi on saanut viettää aikaa kotona lasten kanssa useampana päivänä. Keskiviikkona kävin päivittämässä tatuointeja. Nuorimman lapsen nimi tuli toiseen käteen ja toiseen korjailtiin edellisiä nimiä. Vannotin, että en enää uudelleen mene jos ei lapsia tule lisää mutta nopeasti kipu unohtui ja nyt on jo uusi kuva mielessä. Torstaina istuin parturissa ja päivitettiin hiuslookkia oikein kunnolla; pituus lyheni noin 15 cm ja väri muutettiin tummaksi. Edellisestä kerrasta oli kulunut jo yhdeksän kuukautta ja se kyllä näkyi hiuksista. Rentouttavaa istua rauhassa parturin tuolilla juttelemassa niitä näitä. 

Mitäs muuta viikolla tapahtui? Lastenhuoneen 90-luvun lasinen vaaleansininen kattovalaisin vaihdettiin valkoiseen ja näyttävään Ikean valaisimeen. Astiahyllyn laatikot maalasin uudelleen koska, kuten pelkäsin, tummanharmaa oli liian "pomppaava" väri. Valkoinen on parempi. Keittiössä maalasin välitilan pitkän jahkailun jälkeen. Nyt oon tyytyväinen ja tästä muutoksesta tulee postaus myöhemmin blogiin kunhan saadaan silikonit vielä paikoilleen.

Viikonloppu aloitettiin SO-bloggareiden kanssa illanistujaisilla Siskonpaneelisopan Tiinan luona, jonne meidät oli kutsuttu kahville. Ohjelmassa oli kuoharia, kahvittelua, kakkua ja jutustelua bloggaamisesta. Tässä muutama kuva Tiinan ihanasta kodista.
Loppuun vielä tuotevinkkaus Terra Provencen saippuasta ja käsivoiteesta, jotka sain testattavaksi yhteistyön merkeissä S. Luhtalasta. Näistä saman valmistajan tuotteista kerroin aiemmin viime kesänä tässä postauksessa. Nyt otin uusia tuoksuja käyttöön. Käsivoiteeni on laventelin hajuinen ja suihkusaippua makea appelsiini. Ylellisyyttä arkeen, raikkaita tuoksuja kauniissa purkissa! Kesäkuussa on tulossa myyntiin täysin uusi tuoksu, Ruusupuu. Pääsin sitä jo etukäteen hiukan tuoksuttelemaan ja tuoksu oli kyllä hyvä.Mulla edellinen käsirasva, oliivin tuoksuinen, on yöpöydällä. Siitä on helppo ottaa rasvaa pakkasen kuivattamiin käsiin iltaisin ennen nukkumaan menoa. Tämän uuden sijoitan keittiöön, jossa oon huomannut myös tarpeen käsivoiteelle.

Tuotteita löytyy ainakin Seinäjoelta Sisustuskahvila Ruufuksesta, Lapualta Kukkakauppa Latva-Rasulasta sekä Kauhavalta Sisustus Starsista. Käykäähän hakemassa omanne! 

1 kommentti