PÖYTÄ & TUOLI

 
Oon pidemmän aikaa haaveillut vaaleasta TV-tasosta. Uutta en halunnut lähteä huonekalukaupasta ostamaan vaan lähinnä iltaisin selailin Facebookin roskalavoja ja kirppiksiä sekä Toria. Sitten ymmärsin, että mun on maltettava luopua makuuhuoneen kauniista pikkupöydästä. Se oli siirrettävä olohuoneeseen ruskean ja massiivisen TV-tason tilalle, koska mitoiltaankin oli siihen just sopiva. Uudella paikallaan pöytä onkin entistä kauniimmin esillä ja tila tuli jälleen asteen vaaleammaksi ja kevyemmäksi. Nuo ruskeat huonekalut yhdistettynä tummahkoon punaiseen tapettiin tekevät olohuoneesta hämyisän ja tunkkaisen. Onneksi enää on jäljellä vain pöytäryhmä ja valtava kaappi, joista toisen lähtö on edessä. Joskus.


Harmitti tyhjäksi jäävä kohta makuuhuoneessa mutta sisustuslehteä lukiessani sain taas idean. Kannoin takatuvan vintistä vanhan talonpoikaistuolin, jonka saa muutettua pieneksi sängyksi. Väri oli tässä vaiheessa vielä tummanruskea. Poistin vanhat pehmusteet, kankaat sekä yhden ylimääräisen levitykseen tarvittavan osan, jonka laitoin talteen. Jos sattuu joskus tarvita, hah! 

Pesu, pohjamaalaus ja muutama kerros valkoista. Nopeasti toteutettu juttu ja tuolilla on uusi elämä, joskin vain koristeena. Tikkaat jäävät vähän verhojen taakse piiloon mutta ne voisivat mennä kesäksi terassille. Tai pysyvästi eteiseen.Tauluja pitä vähän siirrellä ja nuorimman lapsen kuva tilata kehystettäväksi. Tässä järjestellessä keräsin lisää mattoja pestävien pinoon kellariin. Pino rupeaa olemaan aika valtava. Mattojen pesutalkoita siis tiedossa toukokuulle...

1 kommentti

  1. Pöytä on kaunis, sopii telkan alle hyvin. Tuolihan on jännä, hyvä varavuode.
    Hyvin noi vohdeliraudat lähti puhtaaksi.

    VastaaPoista