TALVILOMASTA JA MUUT AJANKOHTAISET

Me ei tehty koko talvilomaviikolla yhtään mitään. Ollaan oltu pääasiassa vain kotona. Pariin kertaan käytiin syömässä. Eilisilta oltiin mummulassa saunomassa ja syömässä. Vanhimmat lapset vietti jonkin verran aikaa kaverien kanssa ja vähän koitettiin hiihdellä omassa pihassa.
 

Loman aikana iski järjestelmäkamera-kuume eikä edes yön yli nukkuminen helpottanut. Olympuksen järkkärit tulivat uniinkin. Pitkän tutkimisen jälkeen tein päätöksen ja päädyin tilaamaan Topshotista uuden järjestelmäkameran, Olympus Pen E-PL7. Eihän se mikään halpa ostos ollut mutta kyllä tekniikka on mennyt hurjasti eteenpäin eikä hankinta kaduta yhtään. Kymmenen vuotta sitten ostamani järkkäri on ihan surkea tähän uuteen verrattuna!


Joku on ehkä saattanut huomata, että onnistuin kuukausi sitten poistamaan blogista kaikki kuvat. Siis ihan kaikki! Noin 1700 kuvaa. Kun pääsin ensimmäisestä ketutuksesta yli, tajusin, että näin ehkä pitikin käydä. Olin jo pitkään haaveillut blogin postausten läpikäynnistä ja niiden perusteellisesta siivoamisesta. Kirjoitusasu ja kuvien asettelu kun ovat aika lailla vuosien saatossa muuttuneet. Poistin kovalla kädellä noin 70 alkupään postausta ja osan jätin kokonaan ilman kuvia. Suunnilleen siitä kohdasta kun tänne nykyiseen kotiin muutettiin, muokkasin ja asettelin postausten kuvat uudelleen. Vielä urakka on hiukan kesken mutta eiköhän se valmiiksi joku päivä tule.


Sitten Instagramiin! Se on aikaisemmin ollut enemmän "yksityiskäytössä" vaikka sen blogiin oonkin linkittänyt. Pohdin, että perustaisinko blogille oman tilin Instaan mutta päädyin poistamaan 200 kuvaa nykyiseltä tililtäni, laittamaan asetukset julkisiksi ja vaihtamaan käyttäjänimen. Nyt tilini palvelee siis vain ja ainoastaan blogia. Tässä linkki Instagramiin.

Myös So-blogeilla on nykyään oma Instagram-tili, tässä linkki siihen.
 
Facebook-sivut jatkavat normaalisti. Ne eivät ole kokeneet kevätsiivousta. Tässä linkki omiin sivuihini ja tässä SO-blogien Facebook-sivulle.

2 kommenttia

 1. Kamerakuume on kyllä paha tauti! :D
  Itse en ehtinyt onneksi sairastaa sitä kovin kauaa, vaan uusi järkkäri tuli käsiin tammikuussa hyvin nopean pohdinnan jälkeen. Kallis harrastushan tämä on, mutta kyllä hyvällä kameralla saa aikaan niin hyvää jälkeä, että siihen kannattaa ehdottomasti panostaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, tosi arvokkaita hankintoja mutta kuvausjälki on kyllä sen mukainen. :)

   Poista