Kauneus- ja hyvinvointikeskuksessa

Pysytään vielä hetki samassa aihepiirissä kuin edellisessä Lavera-postauksessa. Olin nimittäin tällä viikolla muutamien muiden bloggaajien kanssa blogi-illassa Seinäjoella Hair & Beauty Spassa, kauneus- ja hyvinvointikeskuksessa.

Meille bloggaajille järjestetyssä illanvietossa tarjottiin pientä suuhun pantavaa sekä kattava esittely yrityksen tarjonnasta ja tämän hetkisistä vallitsevista kauneustrendeistä (mun onnekseni letit ovat väistymässä, en osaa tehdä niitä ollenkaan!). Ja päästiin myös kurkistamaan alakerran kuntosaliin. Kuntosalista löytyy lisää tietoa tämän linkin kautta.
Hair & Beauty Spa on moderni ja todella viihtyisä hyvinvointikeskus ihan keskellä Seinäjokea. Saman katon alta saa sekä parturi-, kampaamo-, kauneushoitola- että spa-palveluita. Kynsiä, ripsiä, kasvohoitoja, meikkauksia, hiustenleikkuita ja -värjäyksiä, kampauksia, kosmetologin hoitoja, kylpyhetkiä ja vaikka mitä muuta. Lisäksi tarjolla on erilaisia hemmottelupaketteja esimerkiksi morsiammelle, sulhaselle, morsiusparille ja odottavalle äidille. Ja tosiaan, alakerrasta siis löytyy se kuntosali personal trainereineen ja ryhmäliikuntatunteineen. Kantsii tutustua!

Ja jos äitienpäivälahja mietityttää niin luulempa, että melkein jokainen äiti tykkäisi jos saisi lahjaksi lahjakortin johonkin hemmotteluun. Mä ainakin tykkäisin, vink vink!
Myymälässä on kattava valikoima Ladel.m- ja Diego dalla palma -tuotteita. Koruvalikoimasta löytyi Snö of Swedenin ja Ted Bakerin koruja. Itse jo näitä koruja jossain vaiheessa iltaa tutkiskelin ja joku kaulakoru oli kädessäkin mutta ostoajatukset katkesivat jostain syystä ja korut unohtuivat. Aioin myös varata ajan ripsipidennyksiin mutta siinä rupatellessa kello kului ja ajanvaraus unohtui totaalisesti. No, ompahan syy mennä käymään uudestaan! Olisi kiva laittaa kesäksi ripset kuntoon.
Oli mukava ilta! Ja oli ihana nähdä pitkästä aikaa Laura, vanha ystävä yläasteajoilta ja toinen Hair & Beauty Span iloisista yrittäjistä.
 
Lupaan viimeistään vappupäivänä postata pitkästä aikaa mitä kuuluu-aiheella. Sellaista ei olekaan hetkeen tullut taas kirjoiteltua. 😊

Ei kommentteja