Luonnonkosmetiikkaa Laveralta

Olin tässä taannoin elämäni ensimmäisessä kasvohoidossa. Kesken hoitojen kosmetologi kysyi, miten hoidan ihoani ja käytänkö mitään ihonhoitotuotteita. Vastaukseni tiivistyi kolmeen sanaan: "Vedellä ja harvoin". Oon niin laiska levittämään rasvoja ja meikkaamaan! Tai no, nyt tulee meikattua kun töihin on lähdössä. Mutta nekin vähät meikit, joita aiemmin käytin, kröhöm, poistin vauvan kylpyöljyllä.  Lisäksi oon ajatellut, että eihän mulla ole vielä mitään hätää tässä iässä. Mietin rasvoja ja muita sitten vähän vanhempana. Mutta kosmetologi oli sitä mieltä, että ainakin silmänympärysvoidetta olisi jo hyvä opetella käyttämään.

Oon päässyt ihoni kanssa aina helpolla. Koskaan ei ole ollut mitään ongelmia; aknea tai muuta. Semmoinen perus sekaiho; välillä vähän kuiva ja puuterit rapisee otsasta pois.  

Juuri sopivasti, kosmetologilla käynnin jälkeen sain testiini kosmetiikkapaketin Laveralta. Muistan joskus aikaisemmin ostaaneni ihan tavallisesta kaupasta Laveran rasvoja sen kummemmin niihin tutustumatta. Tuotetestaus oli myös mukava yhteistyö siltä kannalta, että tuotteisiin ja niiden sisältöön tuli tutustuttua normaalia syvemmin.  

Laveran tuotteet valmistetaan Saksassa ja ne ovat luonnonkosmetiikkaa. Osin myös vegaaneja. Tuotteissa käytetään ainoastaan luonnon omia raaka-aineita. Suomeen Laveraa maahantuo Nordic Health Systems Oy.


Testipakettini sisälsi monenlaista tuotetta ja nämä neljä kasvojenhoitotuotetta valitsin blogiini tarkempaan esittelyyn: Mattifying Balancing Cream, Gentle Facial Toner, Hydro Effect Serum ja 3 in 1 wash-scrup-mask. Tästä linkistä pääset tutustumaan näihin ja muihin Laveran tuotteisiin tarkemmin. 

Kerron lyhyesti käyttämistäni tuotteista niiden "pääpointit".

Jokaista tuotetta oon nyt yli kuukauden ajan käyttänyt säännöllisesti. Muutoksia on tapahtunut ja iho ei ole enää niin kuiva. Erityisesti tuo puhdistusnaamio on ollut mukava tuote levittää kasvoille aina saunan jälkeen. Ja naamion jälkeen tietysti rasva.


Gentle Facial Toner
Kasvovesi on suunniteltu normaalille ja kuivalle iholle. Se raikastaa, puhdistaa ja kirkastaa ihoa. Poistaa lian ja meikkijäämät. Iho jää puhtaaksi ja raikkaaksi.

3 in 1 wash-scrub-mask
Kuoriva puhdistusnaamio epäpuhtaalle iholle syväpuhdistukseen. Puhdistusvoide, kuorinta ja naamio samassa tuotteessa. Ehkäisee epäpuhtauksia. 

  
Hydro Effect Serum
Tuotteen kevyt koostumus imeytyy nopeasti ja tekee ihosta pehmeän. Vegaaninen koostumus kosteuttaa ja vähentää vedenhaihtumista iholta. Suojee ihoa ympäristön haittavaikutuksilta ja ehkäisee ennenaikaista vanhenemista.

Mattifying Balancing Cream
Normaalin ja kuivan ihon tuote. Tasapainottaa ja tekee ihosta mattapintaisen.


Lisäksi sain pari tämmöistä pientä matkakokoista käsirasvaa, joista toinen on mulla töissä työliivin taskussa mukana. Tämä rasva hoitaa käsiä sekä kynsinauhoja. Imeytyy nopeasti ja tuoksu on mielestäni mieto mutta silti omaa hajuaistia miellyttävä.

Omalla kokemuksellani suosittelen kokeilemaan ja testailemaan Laveran tuotteita. Monipuolisesta valikoimasta löytyy paljon vaihtoehtoja mm. kasvoille, hiuksille ja meikkaukseen. Ja ompa valikoimassa myös miehille jotain sopivaa!

Ei kommentteja