PÄÄSIÄISFIILISTÄ

Tälle vuodelle ei ole kummempia pääsiäissuunnitelmia kuin virpomiskierros, hyvää ruokaa ja kotona olemista. Jonkinlainen kokko kyhätään lapsille pääsiäistunnelmaa varten. Vielä olisi munien maalausta ja virpomisoksien koristelua tiedossa. Lisäksi ajattelin leipoa pienen kakun. Ai niin, ja grilli täytyy pestä! Grillauskausi päätettiin nimittäin aloittaa jo nyt, hyvissä ajoin.


Tämä vapaapäivä hurahti kokonaan siivouksen parissa. Kun sain hommat tehtyä ja laitettua puolikuntoisen imurini parkkiin, tuli ukkokulta kotiin uuden imurin kanssa. Kuukausien vihjailu tuotti tulosta. Saan kantaa tuon vanhan romuraukkani palvelemaan työhuoneelle niin kauan kuin se joten kuten toimii.


No, lapset sotkee heti kun selkäni käännän. Varmaan saan pian hurauttaa jo uudenkin masiinan käyntiin.


Kaivoin kaapeista muutamat pääsiäiskoristeet esille ja ostin töistä perunanarsissin lasten pääsiäisruohojen kaveriksi. Ulkoportaille ostin pari valkoista helmililjaa. Päätin, että tänä vuonna suuri pata vaihtaa paikkaansa ja etuoven molemmin puolin tuleekin hiukan pienemmät vanhat betoniruukut. Näytän niitä sitten vähän keväämmällä. Kunhan pakkasen vaaraa ei enää ole ja niihin uskaltaa istutukset tehdä.

Ei kommentteja