ÄITIENPÄIVÄKSI LAHJAIDEOITA!

Tämä viikko on ollut blogin kannalta huima; neljä yhteistyötapaamista. Instan puolella lupailin kirjoittaa tänään viimeisimmästä tapaamisesta mutta aloitan sittenkin ensimmäisestä. Kävimme nimittäin maakunta-ajelulla tiistaina Kauhavalla, jonne avautui Kauhavan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulan uusi myymälä. Latva-Rasulahan löytyy myös Lapualta. Siellä kävin talvella vierailulla, postaus aiheesta löytyy tästä linkistä.


Uusi myymälä on iso ja tilaa riittä vaikka minkälaisille ihanuuksille!
Kukista löytyy niin leikkokukkia, kesäisiä ulkokukkia kuin viherkasveja sisälle. Iskin heti silmäni kauniisiin enkelipelargoneihin ja hortensioihin. Kotiin viemisiksi löysin kaksi pionin oksaa, jotka ovat hiukan jopa auenneet lämpimässä vedessä sekä pari pussia erikoiskahvia. Kauhavan kukka- ja hautauspalvelu Latva-Rasulasta voi tilata ja ostaa myös asetelmia erilaisiin juhliin tai omaa kotia koristamaan.Samalla tavalla kuin Lapuan myymälästä, myös tästä Kauhavan myymälästä löytyy kukkien lisäksi paljon muutakin esimerkiksi äitienpäiväksi sopivia lahjaideoita. Saippuoista koriste-esineisiin.
Latva-Rasulassa käynnit ovat aina mukavia. Vastaanotto on lämmin, palvelu on ystävällistä sekä ammattitaitoista ja asiakkaana tuntee itsensä todella tervetulleeksi. Kannattaa lähteä kauempaakin vierailulle! Kauhavan myymälä löytyy Kauppakeskus Vallesmannista osoitteella Einarintie 1.
1 kommentti

  1. Vau kuinka kauniita kukka-asetelmia sekä kukkia. Mä haluaisin vaikka mitä tuolta hyllyltä.

    VastaaPoista