EMMA & EMMAN ÄITI (SIS. ALE-LINKIN!)

Seinäjokinen Emma's & Mama's on mahtava esimerkki siitä, kun unelmista uskalletaan tehdä totta. Otetaan rohkeasti iso askel tuntemattomaan ja toivotaan parasta.

Tässä tapauksessa, jonka aion nyt esitellä, äiti ja tytär ovat yhdistäneet voimansa sekä intohimonsa. Lopputuloksena syntyi leluja, juhlatarvikkeita ja sisustustavaraa myyvä yritys, jolla on nettikaupan lisäksi kivijalkamyymälä Seinäjoella.

Ja me SObloggarit päästiin lauantaina tutustumaan tähän suloiseen putiikkiin  ja sen yrittäjään tarkemmin. Saatiin kuulla yrityksen synnystä, kehityksestä ja tämän hetkisestä tilanteesta. Illan kakkutarjoiluista vastasi ilmajokinen sisustuskahvilayrittäjä Mallan Makeat ja tuon hauskan suihkulähteen oli vuokrannut seinäjokinen yritys nimeltä Tapahtumalaite. Lähteestä tuli siis Pommacia.Tilasin viime kesänä Emma's & Mama's -nettikaupasta lasten synttärijuhliin servetit ynnä muut juhlatarvikkeet. Nyt käytin tilaisuuden hyväkseni ja ostin tarvikkeet jo hyvissä ajoin vierailumme aikana. Esittelen tarvikkeet kesän aikana kun postaan lastemme kolminkertaisista synttärijuhlista (juhlimme siis kolmet synttärit samalla kertaa koska lasten juhlapäivät ovat kaikki kolmen viikon sisällä). Lisäksi ostin tuommoisen hauskan lastenkasvatusta käsittelevän Anna-Mari Westin kortin ja aikuisten ystäväkirjan. Tuohon ystäväkirjan hankintaan olen enemmän kuin tyytyväinen. Aivan superhyvä idea saada ystävät ja heidän muistot talteen! 


Tässä vielä blogin lukijoille alennuslinkki, jonka kautta shoppailemalla saatte nettikaupan kautta tehdystä tilauksesta -10%. Saman suuruisen alennuksen saa Emma's & Mama's -myymälässä sanomalla kassalla taikasanan "SOblogit". Alennukset ovat voimassa 15.6.2017 saakka!  Tämä kauppa oli niin superhypersuloinen! Tiedän tyttäreni rakastuvan siihen heti ovella, joten lupasin tehdä meidän tyttöjen yhteisen shoppailuretken sinne heti kun kalenterissa on tilaa. Ja tätä retkeähän kysellään joka aamu: "Tänäänkö mennään sinne kauppaan?".

*Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.* 

1 kommentti

  1. Kyllä on niin mielenkiintoinen kauppa. Tuolla on käytävä, kun seuraavan kerran meen S:joelle.

    VastaaPoista