KARHUNMÄEN KEVÄTPÄIVILLÄ

Lauantaiaamuna pakkasin kamat ja kaksi nuorinta lasta autoon. Lähdettiin kolmestaan viettämään päivää Lapualle, Karhunmäen kevätpäiville, joita täällä blogissa mainostin jo aiemmin. Ilmat suosivat vierailijoita. Iltapäivällä aurinko  jo lämmitti keväisesti koko piha-aluetta. Kevätpäivät järjestettiin ensimmäistä kertaa tällä konseptilla. Aikaisempina vuosina täällä on vietetty keväisin avoimien ovien päivää.

Tämä tapahtuma-alue oli oikeasti upea! Se ei pääse kuvissa oikeuksiinsa vaan paikka on nähtävä omin silmin. Suuret ja vanhat rakennukset, ai että!
Me lähdettiin ensin kiertelemään lapsille järjestettyjä askartelu- ja pelikohteita. Ja hei, pisteet "lastenohjelmien" suunnittelijoille. He olivat keksineet paljon muutakin kuin perinteisen kasvomaalauksen tai värityskuvien värittämisen! Etenkin jättisaippukuplat olivat hauskoja myös aikuisille ja niiden tekoon tarvittavat välineet ostettiin kotiinkin. 


Perinteisen salaatti-makaronilaatikko-peruna-lihakastike-lihapulla-lounaan sijasta tarjolla oli edullinen pizzabuffet, jonka pizzat olivat "kotitekoisia" eli siinä päätalon keittiössä valmistettuja. Oikein hyvä idea!


Ruuan jälkeen tutustuttiin salissa mm. Partyliten ja Perfect Homen myyntipisteisiin sekä päätalon pikkuiseen myymälään, jossa oli myynnissä ainakin makeaa välipalaa, erilaisia tekstiilejä, koruja, kirjoja ja saippuaa. Meille kotiutui pari körttipoikien tervantuoksuista käsisaippuaa.

Tässä alla kuva Wanha Karhumäen Oravan laulu-kaitaliinasta, joka on suunniteltu Wanha Karhumäessä ja sen on valmistanut Lapuan Kankurit. Kyseisiä liinoja on myynnissä vain ja ainoastaan Karhunmäessä.

Lopuksi halusin tehdä kierroksen yläkerran körttimuseossa vaikka epäilin, etteivät lapset viihdy siellä kovin kauaa. Pikainenkin kierros oli kannattava, sillä paikka ei ollut ihan tavallinen pölyinen näyttely. Suuret mustavalkoiset taulut tekivät kokemuksesta erikoisen ja todella ainutlaatuisen. En tiedä mikä sana kuvaisi parhaiten tätä museota, käykää itse katsomassa! Tuntui kuin itse olisi ollut paikan päällä kun valokuvia on vuosikymmeniä sitten otettu. 

Ja sitten nämä ihanat vanhat huonekalut! Jos tytär ei olisi ollut omassa kierroksessaan niin nopea, olisin voinut tuntikausia ihailla pelkästään kalusteita. Kokemuksena kevätpäivät olivat oikein mukava ja viihtyisä tapahtuma. Jos se saa jatkoa ensi keväänä, me kyllä ajetaan uudestaan paikan päälle vielä isommalla porukalla.  Eikä tuo matka täältä Jalasjärveltä uutta tietä pitkin ollut edes pitkä, Seinäjoen keskustastakin ajomatkaan kului aikaa vain 20 minuuttia.

Kiitos Maija-Liisalle ja Tiialle tästä mahdollisuudesta tutustua tähän ihanaan paikkaan ja sen tarjontaan lähemmin! 😊 

P.S. Wanha Karhunmäki löytyy sekä Facebookista että Instasta. Instagramissa nimellä @wanhakarhunmaki. 

 *Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

Ei kommentteja