LEHMÄRASAT!

Me SObloggaajat olemme mukana tekemässä yhteistyötä Seinäjoella 14.-17.6.2017 järjestettävän Farmari-tapahtuman kanssa. Oon postannut tämän yhteistyön merkeissä jo aikaisemminkin, mm. Koskenojan tilavierailusta

Koska kutominen on mulle todella tärkeä harrastus, hypin suurin piirtein riemusta kuullessani, että pääsen tekemään yhteistyötä Taito Etelä-Pohjanmaan kanssa. Yhteistyöhön kuului Rakkaat rasat-tekemispaketti. Pääsin siis kutomaan Lehmä-aiheiset rasat (joille  voi Suomen kesässä hyvinkin olla tarvetta vaikka vielä tuolloin Farmari-tapahtuman aikaan!).

Tekemispakettiin kuului työhön tarvittava määrä Pallas-lankaa sekä selkeät ohjeet naisten lapasiin. Vaikka kyseessä oli kirjoneuletyö, ei se mielestäni ollut vaikea toteuttaa. Lehmän kuva tulee ainoastaan tuohon kämmenen päälle eikä kuviossa ollut pitkiä langanjuoksuja. (Itse taisin korkeintaan muutaman langanjuoksun solmia.) Tärkeintä oli kuljettaa lankoja oikeassa järjestyksessä, että lehmän kuvasta tulee selkeä. Mutta koska kuljetettavia lankoja oli vain kaksi, ei sekään ollut hankalaa. Plussaa väreistä ja pitkästä varresta, jonka saa talvella helposti takin hihan sisälle.Tämän lehmärasojen tekemispaketin voi tilata verkkokaupasta (linkki), Rustoopuorista Seinäjoelta (linkki) tai Farmarien taitoalueelta (linkki), jonne on tulossa esille paljon kaikkea käden taitoihin liittyvää. Rohkeasti kokeilemaan näiden kutomista!


VINKKI! Elämää Keltaisessa Talossa-blogin Facebook-sivuilla (linkki arvontaan) on menossa arvonta, johon osallistumalla voit voittaa kaksi pääsylippua ensi kesänä Seinäjoella järjestettävään Farmari-tapahtumaan. Jätä kommenttisi kuvaan ja olet mukana arvonnassa, osallistumisaika loppuu sunnuntaina 28.5.2017.

Ei kommentteja