Wanha Karhunmäki & tulevat kevätpäivät

Tiesittekö, että vain 20 minuutin ajomatkan päässä Seinäjoelta sijaitsee paikka nimeltä Wanha Karhunmäki? Minä en tiennyt tällaisesta paikasta mitään ennen kuin sain tämän tilaisuuden tutustua siihen ja sen tarjontaan hiukan tarkemmin...


Wanha Karhunmäki on Lapuan puolella sijaitseva Suomen ensimmäinen körttiopisto, joka palvelee nykyään ihastuttavana vapaa-ajankeskuksena. Paikka on auki ympäri vuoden ja tarjolla on tiloja erilaisten tilaisuuksien (mm. juhlat, illanvietot kokoukset, leirit ja tyhypäivät) järjestämiseen sekä yöpymiseen. Taloon mahtuu jopa 200 vierasta ja majoitustilaakin on hyvin, 130 henkilölle. Lisäksi alueelta löytyy asuntovaunupaikkoja. Ammattitaitoinen henkilökunta valmistaa ruuat niin juhliin kuin erilaisiin leiritapahtumiinkin.
 

Katsokaa nyt näitä ihania kuvia miljööstä! Vaikka alue on aivan upea kesäisin, on se sitä myös talvisin. Mahtava tilaisuus esimerkiksi talvihäiden järjestämiseen! 
Kivinavetasta löytyy sauna ja palju sekä oleskeluhuone, joka remontoidaan tämän kevään aikana.


Päärakennus Juholan yläkerrasta löytyy pala historiaa: körttimuseo. Siellä esitellään talon opistohistoriaa ja näytillä on körttipukuja, valokuvia, maalauksia sekä opistossa tehtyjä käsitöitä.Itse en ole Wanha Karhunmäessä käynyt, vielä. Siellä järjestetään Kevätpäivät lauantaina 13.5.2017 kello 11-15 ja silloin aion itsekin päästä käymään paikan päällä. Aiheina kevätpäivillä on koti, puutarha ja sisustus mutta ohjelmaa on sekä aikuisille että lapsille. Ja tyhjin vatsoin ei tarvitse olla, sillä tarjolla on pizzabuffet. Lisätietoja tapahtumasta saat tästä alla olevasta mainoksesta sekä Facebook-tapahtumasta, jonka linkitän TÄHÄN.
 

Ja hei, Wanha Karhunmäki löytyy myös Instagramista nimellä @wanhakarhunmäki.

Ei kommentteja