COFFEE BOX KIERTÄÄ SUOMEN KESÄSSÄ! (sis. arvonnan!)

Muistatteko kauhajokisen kahvilan, joka oli mukana Suomen paras leipomo-kilpailussa? Valkoinen puu, jonka omistajat Mark ja Kirsi löysivät toinen toisensa internetistä, menivät kolmannella tapaamisella naimisiin, perustivat perheen, asuivat New Yorkissa ja päätyivät lopulta kahvilayrittäjiksi Kauhajoelle. Itse leivotut kakut valmistetaan yrittäjäpariskunnan amerikkalaisten ja suomalaisten perintöreseptien pohjalta laadukkaista raaka-aineista.

Vuonna 2011 avattu Valkoinen puu-kahvila sijaitsee keskellä Kauhajokea tunnelmallisessa vanhassa puutalossa. Vuonna 2016  Mark ja Kirsi laajensivat toimintaansa ja avasivat toisenkin kahvilan. Tällä kertaa keskelle Seinäjoen keskustaa. Trendikäs kahvila on sijainnistaan huolimatta ihanan rauhallinen ja vastaanotto on aina lämmin. Siellä tulee piipahdettua usein ostoksilla käynnin yhteydessä.


Pääsin muutaman muun bloggarin kanssa kuulemaan mitä uutta Valkoisessa puussa on tänä kesänä tapahtumassa. Tiedossa on ihan uudenlaisia aluevaltauksia. Aloitan vaikka uusien Valkoisen puun omien tuotemerkkien esittelyllä. Nämä tuotteet ovat tulleet myyntiin kahviloihin viime viikolla ja ne valmistetaan (Chai Latte Mixiä lukuunottamatta) yhdessä tuttujen ja luotettavien lähituottajien kanssa.  Sain testiin jauhoja, mansikkahilloa, suosittua Chai Latte-jauhetta sekä pari pulloa kesäistä mehutiivistettä. Lisäksi tuon hauskan tiskirätin, jossa on Markin ohje pannukakkuihin.


Sitten toiseen uuteen juttuun; Coffee boxeihin, jotka lähtivät nyt juhannusviikonloppuna kesäkiertueelle. Coffee box on siis Valkoinen puu minikoossa ja pyörillä varustettuna. Tuotevalikoima on hieman kahvilan valikoimaa pienempi ruuanvalmistus- ja säilytysasioiden vuoksi. Mutta luottakaa muhun, löydätte listalta varmasti jotain mieluisaa, sillä Coffee boxin menusta löytyy Valkoisen puun suosituimpia tuotteita. Kahveja, suolaisia piirakoita sekä tietysti kakkuja. Oma lempparini on ehdottomasti Salaisen puutarhan suklaakakku, jota syön oikeastaan jokaisella kahvilakäynnillä. 


Katsopas tarkasti läpi yllä olevasta kuvasta oletko kesän aikana samassa paikassa Coffee boxin kanssa. Nyt nimittäin laitan blogini Facebook-sivuille pystyyn arvonnan, jonka palkintona on kolme kahvikutsua Coffee boxiin. Tästä linkistä pääset lukemaan tarkemmat ohjeet, siitä miten olet arvonnassa mukana sekä jättämään sen oman osallistumisesi!

 *Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

Ei kommentteja