ELÄMYSMAAILMA

Käytiin parisen viikkoa sitten lasten kanssa tutustumassa Ylistarossa 4H-elämysmaailmaan muiden SObloggaajien ja heidän lastensa kanssa.

Viiden euron pääsymaksulla elämysmaailmassa saa silitellä ja rapsuttaa monenlaisia kotieläimiä, ajella polkuautoilla ja -traktoreilla, pelata peliladon erilaisia ulkopelejä tai minigolffia sekä tutustua museotalliin, jonne on kerätty mm. vanhoja traktoreita ja  hevostyökoneita. 


Kierrettiin Annikan opastuksella pihan eläimiä läpi. Kaikki vaikuttivat onnellisilta ja hyvin hoidetuilta. Huomasin, että eläinten oloihin ja hoitoon on panostettu. Jokaisella oli hyvin tilaa liikkua. Mun mieleeni painui valtavat kanien häkit. Sellaiset kelpaisi varmasti meidänkin Mintulle ja Rucolalle.

Meidän esikoista ei välttämättä eläimet kauheasti kiinnostaneet mutta tytär juoksi onnellisena aitaukselta toiselle. Koira, kanoja, kukkoja, kaneja, vasikoita, vuohia ynnä muuta! Yllättäen neidin lempieläimiä olivat kuitenkin kurakossa leikkivät possut. Niitä ei ilmeisesti kotona saa tarpeeksi silitellä. 😊
Pihasta löytyy valtava puinen keinu, johon mahtuu muistaakseni 12 lasta yhtä aikaa keinumaan. Esikoisen ehdoton suosikki oli tämä!


Meille oli tarjolla kakkukahvit lisukkeilla mutta elämysmaailmassa voi grillata omiakin eväitä. Paikan päällä on kioski, josta voi ostaa halutessaan virvokkeita.

Mun suosikki oli tämä: elämysmaailman pihapiiristä löytyvä, kaunis tyhjillään oleva kunnalliskoti. Pakko lisätä kuva, että näette sen! 


4H-elämysmaailma löytyy Facebookista ja Instagramista nimellä  elamysmaailma_ylistaro. Käykää tutustumassa ensin niihin ja lähtekää sitten paikan päälle nauttimaan koko perheen voimin!

 *Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

1 kommentti

  1. Kivan oloinen paikka :) Tuo keinu erityisesti vaikuttaa hauskalle!

    VastaaPoista