JUHANNUSKUVIA

Tässä teille kuvia meidän juhannuksesta. Koska iskä oli töissä koko viikonlopun, ei me tehty oikeastaan yhtään mitään erikoista. Niin ja poikakin oli töissä mukana. Parin  päivän aikana esikoinen istui yli 20 tuntia rehupuimurin hytissä. 

Pääasiassa oltiin vain kotona; ulkona aina sään salliessa. Villasukat jalassa ja villatakki päällä. 
Tehtiin isän kanssa keittiöön tuommoinen valkoinen hylly, jota ei sitten sähköjohtojen vuoksi voinut koskaan paikoilleen asentaa. Mutta nyt se löysi hyvän paikan itselleen terassilta! Ja nuo ihanat aurinkokennolamput löysin sattumalta työpaikalta. 

Kuvistakin sen varmaan huomaa, että puutarhassa on tullut vietettyä jälleen aikaa. Hassua, miten sattuman kautta innostuin puutarhanhoidosta. Nyt se on itselle tärkeä harrastus ja ajanviete. Muutamakin hetki kukkapenkissä, kasvimaalla tai kasvihuoneessa saa mielen virkeäksi!  

Tehtiin lauantai-iltana saunatuoksuja pakastimeen: Koivunlehtiä suodatinpussiin ja pussi kiinni nitojalla. Tuoreena pakastimeen ja vaikka päivää ennen joulusaunaa suodatinpussi löylyveteen likoamaan. Ihana tuore koivun tuoksu leviää saunaan löylyä heittäessä! Ja yhtä pussia voi käyttää muutamanakin saunailtana. Ainakin meillä kun käydään joka päivä saunassa. 😊 

Mukavaa alkanutta viikkoa. Me (eli äiti) valmistaudutaan lauantain synttärikekkereihin ja pistetään koti kiiltämään!

3 kommenttia

 1. Mistä olet hankkinut tuon hehkulamppu valosarjan?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eepee Agrista. Tässä linkki tietoihin:
   https://www.airam.fi/fi/tuote/v8475-6620/9477809/kesa-solar-lamppusarja/274/1

   Poista
 2. Kyllä kotonakin on mukava viettää juhannusta.
  Ihania kuvia, luonnonkukat kauniissa purkissa.
  Teillä oli kunnon juhannussauna vihtojen kera.

  VastaaPoista