Meidän Farmari-vierailu

Mulla sattui olla vapaapäivä heti Farmari-tapahtuman avajaispäivänä, joten oli ihan selvää missä meidän perhe tulee keskiviikkona olemaan. Pakkasin auton heti aamusta: eväitä, vaihtovaatteita, kuvauskamat, tuplavaunut, vaippoja ynnä muuta tarpeellista lapsiperheen kamaa. Oltiin perillä jo yhdentoista aikaan ja kyllähän oli kätevää kun lippu oli hankittu etukäteen! Sai kävellä muutaman sadan metrin pituisen pääsylippujonon ohi ja portista sisään. 
Tapahtuma-alue oli jälleen valtavan laaja ja näkemistä riitti kaiken ikäisille. Päivä ja paikka sattuivat molemmat olemaan oikein otolliset tällaiselle retkelle. Joen rannalla koivujen varjoissa makoilevat lampaat ja lehmät olivat idyllinen suomalainen maalaismaisema. 

Lasten ehdoilla mentiin koko päivä ja eläimiä taidettiin kierrellä katselemassa kaikista eniten. Matkalla maisteltiin herneitä ja metrilakua. Ihasteltiin kaloja akvaariossa ja katsottiin paimenkoirien työnäytöksiä. Istahdettiin Atrian pisteellä ja nähtiin paljon tuttuja.
Käytiin syömässä ravintolalaiva Pirttihirmu Barpuurissa, mikä oli ihan uudenlainen kokemus. Voisin niin kuvitella itseni sinne loppukesän hämäränä iltana romanttiselle ravintolaillalliselle, vinkki vain! 


Maku- ja taitoalueelta bongasin kiertelyn jälkeen meidän bloggaajien miniryijyt. Täytyy kyllä sanoa, että paikka olisi voinut vähän näkyvämpi olla. Pariin kertaan kävelin tämän tolpan ohitse enkä niitä huomannut. 


Lapset jaksoivat hienosti kävellä ja saivatkin sitten palkintonsa päivän päätteeksi; Bruderia isoimmille ja pienimmälle YES YES-lippis. Äitille tarttui mukaan muutama kirja, joihin toivottavasti ehdin perehtyä pian paremmin. Sääpäiväkirjaa olen jo pidemmän aikaa etsinyt silloin tällöin. Kaksi muuta olivat fiilispohjalta tehtyjä vitosen heräteostoksia. 


Huomenna viimeinen mahdollisuus osallistua Suomen juhlavuoden Farmari-tapahtumaan. Menkää kiertelemään jos ette ole vielä käyneet. Tai menkää uudestan vaikka olisitte jo käyneet. Niin mäkin tekisin jos ei auton nokka olisi aamusta menossa työmaata kohti. 😊

2 kommenttia

  1. Varo ettet saa hermoromahdusta kun luet tuon salainen päiväkirja kotieläintiloilta. Mulla ainaki kiehui päässä ja lujaa... 😡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensimmäisen sivun jälkeen jo Googlasin kirjottajan. Nyt vasta muutama aukeama luettu. :/

      Poista