MINIRYIJY

Sain Kässäkerho Pom Pomista pienen kudontakehyksen miniryijyn kutomista varten. Innostuin niin, että ilmoittauduin kudontakurssille (joka kylläkin sitten jäi käymättä), katselin Youtubesta ohjevideoita ja etsin netistä inspiraatiokuvia. Ostin vähän lankaa ja kaivoin jämävillalankoja laatikosta. Opettelin ja testailin erilaisia tekniikoita.

Kaikesta tästä huolimatta kaksi ensimmäistä työtä menivät roskiin ja kolmannen kanssa päätin sitten vain onnistua. Tässä lopputulos.Tämän mun miniryijyni voi nähdä Farmari-tapahtumassa käsityöalueella järjestettävässä näyttelyssä. Siellä on esillä myös muiden SObloggaajien kutomia ryijyjä. Tässä esimauksi linkit Siskonpaneelisoppaa-blogin ja Osuuskaupan arkea-blogin miniryijyaiheisiin postauksiin.

Toisin kuin ilmeisesti moni muu ryijyn kutomisen tekniikat opetellut, en hurahtanut tähän hommaan. Jostain syystä ei vain iskenyt. Oli hauska kokeilla ja opetella jotain uutta mutta tuskin kovin nopeasti aloitan uutta työtä tekemään. Tyttärelle voin opettaa kunhan vähän  vielä kasvaa mutta kyllä tuo neulominen on vaan enemmän se mun juttu. 
 

P.S. Muistakaa viimeistään nyt merkitä kalenteriin Seinäjoen Farmari-tapahtuma, joka alkaa tulevana keskiviikkona ja päättyy lauantaina! 

 *Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

Ei kommentteja