HOPEA-PURO

Hopea-Puro on kauhavalainen yritys, joka tuo maahan koruja sekä Euroopasta että Aasiasta. Valikoima on laaja ja yritykseltä löytyy kaikenlaisia koruja aina kalvosinnapeista korva- ja kaulakoruihin. 

Osa Hopea-Purolla myynnissä olevista koruista on puhtaasti suomalaista käsityötä. Kotimaisen korusarjan nimi on "Made by Lotta" ja tästä linkistä pääset tutustumaan tämän sarjan koruihin. Sieltä löytyy mm. korvakoruja, sormuksia sekä riipuksia.


Sain testiin muutamia allergisoimattomia ja tummumattomia koruja "Koruteräs"-valikoimasta. Yllä olevissa kuvissa näkyvät kaulakoru ja rannekoru, jotka sopivat mun mielestä erinomaisesti arkeen ja pieniin juhlatilaisuuksiin. Värinsä ne ovat pitäneet hyvin ja ovat kestäneet myös vauvan kovakouraista ihailua. Korut ovat korusarjasta nimeltä "Ilo" ja ne löytyvät Hopea-puron verkkokaupasta.

Alla olevassa kuvassa on kahdet erilaiset nappikorvikset. Tykkään käyttää nappikorviksia, sillä ne eivät yleensä jää mihinkään kiinni eivätkä lapset ymmärrä niistä nyppiä. (Toisin kuin riippuvamallisia korviksia, joiden kanssa saa pelätä korviensa puolesta.) Lisäksi kirkas kivi on väriltään neutraali ja siksi moneen asuun tai tilaisuuteen sopiva.


Useimmat esimerkiksi H&M:stä ostetuista korvakoruista aiheuttavat mulle nikkeliallergian oireita, jotka on nykyään monille tuttuja ongelmia. Ärsyttävää kutinaa ja punoitusta, jotka voivat edetä aika pahoiksikin allergian oireiksi. 

Nyt nämä isot pyörä kiviset korvikset ovat olleet korvissa jo varmaankin kuukauden (yötä päivää, oon laiska) eikä mitään oireita ole tullut. 


Hopea-puron koruja voi tilata verkkokaupan kautta tai ostaa jälleenmyyjiltä. Mä törmäsin koruihin viime viikonloppuna Ykkösbasaarin kassan vieressä, joten sieltä ainakin löytää hyvän valikoiman vitriinistä. Ja usko pois, nämä näyttävät ja kauniit korut eivät ole hinnalla pilattuja.

Psst! Hopea-Puro etsii tällä hetkellä uusia jälleenmyyjiä. Jos kiinnostuit ole yhteydessä heihin. Tämän linkin takaa pääset lukemaan lisää korujen jälleenmyynnistä ja löydät yhteystiedot.

 *Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

1 kommentti