ASU & ELÄ 2017

Jotkut ovat varmaan jo törmänneet muissa blogeissa tämän vuoden Asu&Elä- tapahtuman postauksiin. Mä en tänä vuonna jaksanut/ehtinyt käydä kuin kahdessa kohteessa ja nekin sijaitsivat tässä Luopajärvellä. Pohjois-Koiviston kohde Kurikan puolella olisi kiinnostanut mutta lauantaina ei ollut aikaa kierrokselle mennä.
Sunnuntaina kiertämäni kohteet olivat Koiviston maatila ja Rinta-Valkaman vanha pohjalaistalo, josta nämä kaksi seuraavaa kuvaa on otettu. (Loput kuvat ovat Koivistosta.)Huomasin jo Seinäjoen Asuntomessuja kiertäessäni, että mulla on tapana katsella kokonaisuutta ja pienet yksityiskohdat jäävät usein huomaamatta. Näissäkin kohteissa olisi varmaan kannattanut ensin fiilistellä se kokonaisuus ja kodin tunnelma. Sen jälkeen olisi voinut tehdä uuden kierroksen ja katsella tarkemmin ympärilleen. 

Tässä esimerkkinä Koiviston kodin leffahuone: ensin kokonaisuus ja sitten yksityiskohta. Heikin, Petran ja tyttöjen kodissa parasta olivat maisemat ja isot ikkunat. Tykkäsin myös Petran suuresta kukkapenkistä, jota usein ihailen ohi ajaessani. Se on taidokkaasti tehty, sillä keväästä syksyyn koko ajan kukkii jokin kasvi. Ja onhan se myös hyvin hoidettu! 😊

Muistakaahan käydä tänä viikonloppuna Seinäjoella Käsityö-messuilla. Mulla ne jää töiden vuoksi kokonaan välistä. 

Voit seurata Elämää Keltaisessa Talossa -blogia 
Facebookissa sekä Instagramissa, 
josta blogini löytyy nimellä 
@salla_elamaakeltaisessatalossa. 
 

Ei kommentteja