ESKARILAISEN TOIVE

Jo ennen kuin esikoulu alkoi, meidän esikoinen esitti toiveen omasta huoneesta. Yritin siirtää huonetoiveen vuoden päähän ja koulun alkuun, sillä nopean pohdinnan jälkeen tajusin järjestelyjen vievän ainakin kaksi päivää. Ehkä enemmänkin jos teen kaiken yksin lapset jaloissa roikkuen.

Toiveen esittämistä jatkettiin ja jatkettiin. Lupasin pojalle, että huone on ennen joulua tehty. No, huonekalujen siirrot rupesivat tulemaan uniin ja eilen aamulla puoli yhdeksältä lähti sitten ensimmäinen lipasto liikkeelle. Yhden huoneen järjestely vaati muutoksia eteiseen, leikkihuoneeseen ja vierashuoneeseen, josta siis pojan huone tehtiin. Lisäksi juoksin portaissa niin kellariin kuin vinttiin. Ulkovarastosta kannoin takaisin sisälle lasten sängyn, sillä tässä samalla päätin kokeilla mitä juniori tykkäisi omasta sängystä leikkihuoneessa siskon kanssa. 


Liinavaatteiden siirtoa kaapista toiseen. Lastenvaatteiden muuttoa vaatehuoneesta vaatekaappiin ja toisin päin. Kauppareissu: säilytyslaatikkoja, herätyskello, taulu, kattovalaisin ynnä muuta. Paljon onneksi löytyi tavaraa myös omista varastoista. Kaikkea ei tarvinnut ostaa ja mieskin ihan oikeasti pettyi kun tänään ei lähdettykään ruotsalaiseen firmaan Tampereelle. 

Illalla saatin kuin saatiinkin joka huone valmiiksi. Tänään vielä vaihdettiin pojan huoneen lukko toimivaan. Ainoastaan vanhat matkalaukut sekä mun lankakorini ja -laatikkoni ovat enää uutta paikkaa vailla.Esikoinen on tyytyväinen ja leikkii innoissaan omassa rauhassaan, ihan omassa huoneessa. 💗

Isot vanhat kaapit vaihtoivat paikkaa. Tytär sai oman vaatekaapin ja ikkunan alle mahtui vielä vanha penkki eteisestä. Tässä pari uuden tilanteen kuvaa leikkihuoneesta.
Tällä järjestyksellä mennään nyt sitten taas hetken aikaa. Mitähän seuraavaksi keksisin? 😊

Ei kommentteja