JOULUISELLA BRUNSSILLA

Ihanaa kun joulu lähestyy ja pikkuhiljaa joulufiilis tekee tulooan. Ensi viikolla alkaa jo marraskuu!

Tämä sunnuntai alkoi oikein mukavasti kun Valkoinen puu kutsui bloggaajia Seinäjoen kahvilaansa jouluiselle brunssille. Päästiin maistamaan muutamia uutuskakkuja ja juomia. Uutusjuomia olivat jouluinen tee ja mehuun sekoitettava, glögimäinen mausteseos. 

Tuttuun tapaan uutuksissakin on pala Markin amerikkalaista perintöä. Amerikkalaisesta vivahteesta huolimatta Valkoisen puun tuotteiden valmistuksessa käytetään raaka-aineita, jotka on tuotettu Kauhajoen leipomon lähialueilla. Spelttijauhoista kananmuniin ja marjoihin; kaikki varmasti turvallista, kotimaista ja laadukasta.


Pipareita, marenkia, porkkanakakkua, red velvet-kakkua ja suolaista piirakkaa. Muun muassa niistä oli tämän bloggaajan aamupala tänään tehty.
 Joulun alla on tulossa mm. tällaisia lahjapakkauksia myyntiin. Pakkauksissa oli ainakin sokeria, spelttijauhoja, hilloa, mehua ja pieniä herkkuja. 

Meille bloggaajille annettiin kotiin viemiseksi käsintehtyä suklaata, joka sisälsi pähkinää, valko- ja tummasuklaata. Sehän paketti ei sitten kotona kauaa pöydällä makoillut... Hyvää oli!
Täältä linkin takaa löydät postauksen viime kertaiselta Valkoisen puun brunssilta. 

Keltaisen talon elämässä pysyt parhaiten mukana seuraamalla meitä Facebookissa ja Instagramissa.  

*Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

Ei kommentteja