ANNE-MAJ'S BEAUTY (sisältää tarjouksen lukijoille!)


Sain kuluneella viikolla kutsun Jalasjärven paikalliseen kauneushoitopalveluita tarjoavaan yritykseen Anne-Maj's Beautyyn. Yritys on melko uusi ja nykyisellä paikallaan se on ollut kesäkuusta saakka. Anne-Maj's Beauty löytyy Facebookista, linkki tässä.

Anne-Maj teki mulle heleyttävän ja nuorentavan pikakaunistuksen "Tuhkimohoidon". Se on sopiva pikkujoulu- tai juhlakauden kasvohoito, joka kannattaa tehdä päivää ennen juhlia tai pikkujouluja.

Käsintehtävä kasvohoito sisältää asiakkaan ihotyypille sopivan puhdistuksen, kiinteyttävän pikanaamion sekä tehoseerumin. Noin puoli tuntia kestävän hoidon aikana sain tietää minkälaiset tuotteet mun kuivalle iholle sopivat ja ammattilaisen neuvot siitä, miten kuivaa ihoa kuuluu hoitaa. Ei se pelkkä vesi esimerkiksi olekaan paras puhdistuskeino niin kuin mä oon laiskana ihonhoitajana ajatellut vaan päinvastoin: se yksinään käytettynä kuivattaa. 

Puhdistuksen jälkeen iho tuntui puhtaalta ja rakeeton kuorinta-aine tuntui iholla paljon miellyttävämmältä kuin mun kotona käyttämä rakeellinen aine. Hoito sisälsi paljon kasvojen hierontaa ja kukapa siitä ei tykkäisi! Iholle jätetty tehoseerumi tuntui kosteuttavan ihoa nopeasti; päivän aikana huomasin sen useaan kertaan. Tänään, vuorokausi hoidon jälkeen, iho on pehmeämpi eikä se tunnu ollenkaan kuivalta. Nyt vaan täytyy muuttaa näitä mun surkeita ihonhoitorutiineja, että pääsen ongelmasta eroon lopullisesti.

Anne-Majn kautta voi tilata Oriflamen tuotteita tai ostaa Denova Pro-merkkisiä ammattilaissarjan tuotteita, joita myös palveluissa käytetään. Denova Pro on mulle ihan uusi tuotemerkki. Tuotteet on lähes hajuttomia ja niistä löytyy joka ihotyypille sopivia tuotteita päivittäiseen käyttöön. Lisäksi hinnatkaan eivät olleet päätä huimaavia.

Vierailun aikana tein huomion, että Anne-Maj on todellakin löytänyt oman juttunsa ja alansa. Tahto kehittyä ja oppia uutta omassa ammatissa on kova. Säännöllistä kouluttautumista kauneudenhoidon parissa sekä unelmointia oman yrityksen kehittämisessä. Todellinen yrittäjäluonne ja niitä tänne Jalasjärvelle juurikin kaivataan.

LUKIJATARJOUS! Blogin lukijat saavat Anne-Maj's Beautyn normaalihintaisista palveluista ja tuotteista  -15% (Ei koske jo valmiiksi alennettuja tuotteita/palveluita tai tarjoushintoja). Alennus on voimassa tämän vuoden loppuun.

Palveluissa on tarjolla mm. sokerointeja miehille sekä naisille, ripsienpidennyksiä sekä kestotaivutuksia, kulmien ja ripsien värjäystä, erilaisia käsihoitoja, geelirakennekynsiä sekä kasvo- ja vartalohoitoja. Jokaiselle löytyy varmasti jotain. 

Ja hei! Muistakaa, että Anne-Maj's Beautysta voi ostaa lahjakortteja esimerkiksi joululahjaksi. Kiireinen perheenäiti tykkäisi varmasti kasvo- tai vartalohoidosta ja nuoret tytöt eivät varmaankaan laittaisi pahakseen jos pääsisivät geelikynsien tai ripsien laittoon. 😊


*Postaus tehty yhteistyössä yrityksen kanssa.*

Ei kommentteja