AZEL PULLOVER

Jo pidemmän aikaa oon haaveillut uuden ponchon neulomisesta tyttärelle. Vanha, täälläkin nähty, on jäänyt pieneksi ja siirtynyt vaatekaapista laatikkoon talteen. 

Ohje uuteen ponchoon löytyi helposti, sillä tätä Azel Pulloveria oon katsellut sillä silmällä jo kauan. Ohje on maksullinen englanninkielinen Ravelryn ohje. Sopivat langat löysin myyjän opastuksella Tampereen Lankamaailmasta; Alpaka 70 BBB. Ihanan pehmeä lanka, joka kylläkin kerää kaikki mahdolliset roskat itseensä.


Tämä oli tämmöinen mukavan nopea ja helppo tehdä. Lanka oli paksua ja  käytin 9 mm puikkoja. Varmaankin olisin pelkällä kuvallakin osannut neuloa mutta ajattelin tehdä ihan tismalleen ohjeen mukaan.

Puunapit ostin jostain pikkukojusta Kädentaidot-messuilta.Tällä hetkellä puikoilla on hiukan isompi työ, jolle oon pääni sisällä asettanut deadlinen. Katsotaan, katsotaan... 😉

2 kommenttia

 1. Pontcho on ihanan lämmin. Tein aikoinani itselleni useita, sit vein ne kaikki kirppikselle ja nyt ne taas ovat muotia.
  Oon ostanut pari kaupasta ja yksi itsetekemäni on tallella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hassua kun tuo muoti noin kiertää. Monen asian kohdalla sama, että on ollut joskus vuosikymmeniä sitten muodissa ja yhtäkkiä nousee pinnalle uudestaan. :)

   Poista