JOULUN VALMISTELUA . . .

Lähes marraskuun puoliväliin saakka sain hillittyä itseni mutta eilen sen tein. Aloitin siivoukset ja joulun valmistelut heti aamusta. Imuri ja pyykinpesukone huusivat ihan koko päivän. Mutta valmista tuli!


Verhoja, tyynyjä, pöytäliinoja ja valoja ikkunoille. Niillä aloitin ja ne riittivät marraskuisen joulutunnelman luomiseen. Loput joulukoristeet lisään sitten lähempänä joulukuuta. 


Hyasintteja, amarylliksia ja joulutähtiä tekisi jo mieli mutta koska niiden kukinta on aika nopeasti ohi, jätän ne vielä ostamatta. Yksi viime vuotinen amaryllis on kyllä lähtenyt kasvuun mutta ainakaan vielä ei kukkavartta näy. 

Makuuhuoneeseen ja lastenhuoneeseen täytyy huomenna käydä etsimässä uudet jouluvalot. Siinä onkin homma koska täytyy löytää puolikaaren mallisia, että talon joka ikkunalla on samanlaiset. Talon päätyikkunoihin, jotka on lastenhuoneessa, laitetaan varmaankin kaksi roikkuvaa tähteä ihan turvallisuussyistä. Nuorimmainen kun on kova kiipeilijä.
 

Lietteet on ajettu, pellot kynnetty ja puimuri on siirtymässä odottamaan ensi syksyä. Nyt saisi sitä lunta ja pakkasta tulla. 💗 

Ei kommentteja