SITÄ & TÄTÄ

Kokosin tähän postaukseen viikon ajalta parhaat otokset. Vauhdikkaat kissanpennut ovat vielä muutaman viikon meillä. Kaikille löytyi uusi hyvä koti, jonne voi turvallisin mielin pennut antaa kasvamaan. Oon yrittänyt ottaa niistä kuvia uusille omistajille mutta se on aika haastavaa. Ei ne pysy hetkeäkään paikoillaan.

Viime sunnuntaina kävin tyttären ja vanhempieni kanssa Tampereella Kädentaidot-messuilla mutta muuten ollaan vain oltu kotona tai töissä. Huomennakin herätyskello soi neljän jälkeen.

Vesipisaroiden, lumihiutaleiden ja jäänpalojen välissä on näytetty vähän nenänpäätä ulkona. Yhtenä iltana juotiin lasten kanssa iltakahvit kuistilla kynttilän valossa. Portaatkin saatiin vihdoin ja viimein paikoilleen. Kuisti on niin 💗 !Eilen, myrskypäivänä, sytytin tulet takan hellan alle. Keitin päiväkahvit oikein pannulla ja laitoin sen jälkeen lihakeiton pataan hautumaan. No, sitähän ei tietenkään oikeastaan kukaan syönyt, maistoivat vain. Turhauttavaa kokeilla mitään.Keskiviikkona posti toi mun kovasti odottamani paketin. Tilasin Etsyn kautta Englannista tonttuoven. Ensimmäisen yön aikana tiedustelijatontut olivat jo käyneet tuomassa lapsille kirjeen. Muistuttivat hyvästä käytöksestä, kotitöissä auttamisesta ja joulupukille kirjoittamisesta. 😊Eilen tein lapsille kotityölistat. Mä opettelen antamaan pientä vastuuta kotitöistä muille ja lapset opettelevat niitä tekemään. Eilen ensimmäinen reaktio oli raivari kun esikoinen kuuli, että joutuu kantamaan roskapussit ulos. Nyt listaan on jo kertynyt kivasti rasteja, joilla tienataan ensi viikon herkkupäivän herkut. Nähtäväksi jää tuleeko tästä pysyvä tapa vai onko lista unohtunut jo maanantaihin mennessä.

4 kommenttia

  1. Suloisia kissanpentuja! 😍 Ja ihana tonttu ovi! Mukavaa sunnuntaita!

    VastaaPoista
  2. Todella tunnelmalliset kuvat♥ Ihanaa joulun odotusta!

    http://jasukuvaa.blogspot.fi/

    VastaaPoista