AVIOMIEHEN PAITA

Noin kolme vuotta sitten aviomies pyysi itselleen villapaitaa. Mies päätti värit ja mallin. Rupesin neulomaan ja kun sain paidan valmiiksi, huomattiin sen olevan ainakin pari kokoa liian suuri. Purin harmistuneena paidan kerille ja jätin odottamaan. Jossain vaiheessa aloitin työn uudestaan. Helmaa oli 35 cm valmiina kun työ taas jäi. 

Viime kuussa tyhjäsin neulokoriani keskeneräisistä töistä, joista lopulta kolme päätyi purkuun. Ja aloitin villapaidan kolmannen kerran alusta. Tällä kertaa en luovuttanut vaan työ vietiin loppuun saakka. 

Tässä materiaalia kuvaustilanteesta kun yritin saada hyvän kuvan paidasta käyttäjän päällä.No sain yhden onnistuunenkin kuvan. Lanka on Novitan 7-veljestä ja tiesin kyllä, että kutinan kanssa tulee ongelmaa vaikka mies aluksi väitti, ettei tunnu missään. Toivottavasti alle laitettava paita korjaa tilannetta koska kyllä ketuttaa jos tämä jää käyttämättömäksi. Ohje on Dropsin ilmaisohje, Neville.  


Tänään hain postista ihanat kotimaiset Tukuwoolin langat, sillä päätin nyt kuitenkin osallistua Heidi Alanderin Chrysaetos-joulukalenterihuivin neulontaan. Vaikkakin aikataulusta pahasti jäljessä. 😂 

 

1 kommentti

  1. Onpa komea villapaita. Harmillista jos jää käyttämäti.
    Nykyään kun talot ym ovat niin lämpöisiä.

    VastaaPoista