Joulukuun ensimmäinen

Kuukausi on vaihtunut edellisen päivityksen jälkeen. Itsenäisyyspäiväkin vilahti jo ohi; mulla oli työpäivä, jonka jälkeen kävin pikaisesti hautausmaalla ja sitten kotiin saunaan. Sen kummemmin Suomen juhlapäivää ei meillä nyt juhlittu. Kotiväki oli naapureiden kanssa nostanut lipun salkoon aattoiltana.


Joulukuu on alkanut aika vauhdilla ja lasten kanssa sitä on välillä ihan ihmeessä; mitä ne vielä voi keksiä äitin pään menoksi?! On leikattu hiuksia omin päin ja sen jälkeen käyty parturissa siistiytymässä, taisteltu ensimmäisenä aamulla ja viimeisenä illalla mitkä vaatteet on sopivia juhliin: verkkarit ja Mikki Hiiri-huppari vai kauluspaita liivillä ja kravatilla. Ja siinä vaiheessa kun ehdin huokaista, että onneksi pienin on vielä niin pieni ettei osaa mitään pahaa keksiä, herra 1v kävi tyhjäämässä puolet tietokoneen muistista. Sekunniksikaan ei voi selkää kääntää tällä hetkellä.


Osa joulukorteista on lähetetty, osa on vielä jakamatta. Joitakin kortteja askarreltiin vanhimpien lasten kanssa kun pienin nukkui päiväunia. Seuraavaksi täytyisi paketoida lahjat mutta vielä en ole keksinyt missä välissä on sille sopiva aika. Luultavasti jonakin yönä...


Ja tänään odottelin koko illan josko tulisi hiukan harvinaisempia vieraita kylään koska huhupuheiden mukaan tontut ovat liikkeellä. Seitsemän jälkeen kopistettiin lastenhuoneen ikkunaan ja siellä olivat jälleen pari tonttua perinteisellä kierroksellaan. Meidän pienin innostui kovasti koputtelemaan tonttujen kanssa ikkunaan eikä poika pelännyt ollenkaan.  Mun mielestä aivan mahtava idea kiertää lapsiperheitä ja jakaa karkkia. Tästä palvelusta voisi jokusen euron maksaakin!

 
Semmoista ajatuksen virtaa tänään. Josko ensi kerralla olisi jotain oikein järkevääkin asiaa. Mukavaa viikonloppua!

Ei kommentteja