JOULUVALMISTELUJA (sensuroimattomia siivoushässäkkäkuvia)

Todellinen jouluihminen tahtoo, että jouluaattoaamuna koti, ruoka ja tunnelma ovat tiptop; täydellisiä. Joten... joulustressi, tervetuloa! 

Stressiä lievitetään leipomalla ehkä neljäs erä pipareita tälle joulua. Aina ne katoaa kiposta jonnekin...


Yksi lievityskeino on tehdä ekstrasiivoja. Koska eihän aika tunnu riittävän edes kodin perussiivoukseen niin on hyvä viettää yksi aamu eteisen kaappien kimpussa. Viisi pussillista mainoslippiksiä ja vanhoja vaatteita lähtevät UFF:n keräykseen. Lisäksi löydettiin Ikean säkillinen johtoja ja tarpeetonta elektroniikkaa, joka on muuton yhteydessä tukittu kaapin perälle piiloon. 

Matot odottavat puristelua ja imuri käynnistystä.


Hups, edellisessä kuvassa näitte myös eteisen keskeneräisen "pientä pintaremonttia"-projektin, joka PITI olla valmis aatoksi. No, ei taida olla. Listojen maalaaminen tässä rytäkässä ei ole oikein kiinnostavaa puuhaa. Tästä projektista tulossa ennen ja jälkeen kuvia kunhan viimeisetkin naulat ovat paikoillaan.Lastenhuoneet on jälleen raivattu. Leluja on kannettu hetkeksi säilöön vintille ja rikkinäiset kerätty pois. Pyykkikone on huutanut jälleen yötä päivää kun oon heittänyt sinne kaiken pestäväksi kelpaavan. Kolme pyykkitelinettä ja oven päälliset roikkuvat pyykkiä täynnä. Kyllä tulee puhdasta! 

Alla oleva otos poikien iltaleikeistä kuvastaa vauhtia, jolla nämä viimeiset jouluviikon päivät mennään. Kuulostellaan taas, ehkä ensi postauksessa on rauhallisia joulukoti-kuvia. 😊2 kommenttia

  1. Siivotessa sitä tapaa tulla pahin sotku 😂 Kaveri kävi la illalla kun su oli valmistujaiset. Tavaraa sielä täällä ja tuolla, leipomukset vie päälle kesken... Oho, täällähän on juhla kunnossa, tuli spontaanisti suustaan kun su tuli ensimmäisenä passariapuihin 😄

    VastaaPoista