ÄÄRELLÄ, KUPPI + KATTILA

Tiedättekö ne amerikkalaiset, ranskalaiset tai englantilaiset leffat, joissa on houkuttelevan näköisiä ravintoloita korkeiden rakennusten alimmissa kerroksissa kulmapaikoissa ja isoilla ikkunoilla? Sisältä tulvii lämmin valo ja asiakkaat istuvat onnellisen näköisinä jutustelemassa keskenään. Henkilökunta palvelee hymyssä suin asiakkaita ja jäävät pöytien viereen juttelemaan. 

No entäs tiedättekö seinäjokisen ravintolan Äärellä? Se on kuusi vuotiaan Juurella-ravintolan trendikäs, yksi vuotias pikkusisko. Sisällöltään kuitenkin erilainen kuin veljensä. Tunnelma ja näkymät olivat kuin olisi keskellä suurkaupunkia. Ihan kuin niissä leffoissa!Me SObloggaajat pääsimme nauttimaan Äärellä-ravintolan tunnelmasta, ruuasta ja juomasta kuluneella viikolla.  (Kiitos Virpi!)

Ennen itse ruokailua ravintolan perustaneet Jani Unkuri ja Miia Keski-Nikkola kertoivat meille mistä aineksista Äärellä on tehty: lähellä tuotetut raaka-aineet ja kansainväliset maut; osaava henkilökunta ja tarkasti sisustusalan ammattilaisten kanssa suunniteltu sekä toteutettu ulkonäkö. Janin ja Miian puheesta huokui ylpeys omaa luomusta kohtaan ja ihan syystäkin. Tällaista paikkaa ei Seinäjoelta löydy toista.

Menussa pidin siitä, että se oli ihan erilainen kuin esimerkiksi ketjuravintoloissa. Omaperäinen mutta silti todella hyvä!

Nopealla vilkaisulla juomalista näytti olevan monipuolinen, joten Äärellä-ravintolaan voi mennä ihan vain lasilliselle ystävän kanssa työpäivän päätteeksi jos ei nälkä ole. Kannattaa käydä tutustumassa myös lounaaseen, joka maksoi muistaakseni vain kymmenen euroa.Esikoispoika kysyi tänään nukkumaan mennessä, että eikö äitin ja isin pitäisi joskus käydä treffeillä? Todellakin pitäisi! Ja äitipäs tietää minne isin seuraavilla treffeillä vie syömään. 😉

 
Postaus toteuttu yhteistyössä Äärellä-ravintolan kanssa. 

Ei kommentteja