Maaliskuun puoliväli

Niin kovalla vauhdilla menevät nämä päivät ja viikot, että ihan hirvittää. Juurihan se helmikuu vaihtui maaliskuuksi ja yhtäkkiä ollaan siinäkin jo menossa puolivälissä. 

Töissä käymisen lisäksi ajankohtaisena on jälleen sikalan pesu. Yhteisinä vapaapäivinä yritän inspiroida aviomiestä remonttihommiin vintille tai sitten touhailen siellä itsekseni nuorimmaisen päiväuniaikaan. Se on niin raivostuttavan hidasta hommaa, ettei sovi tällaiselle "kaikki, heti, nyt" -tyypille ollenkaan.


Tänä keväänä oon parhaani mukaan yrittänyt hillitä itteni ja olla tekemättä kylvöjä kellariin liian aikaisin. Viime sunnuntaina laitoin kuitenkin yrttien siemenet multaan. Tilasin netistä niitä varten tuollaiset laatikostot, Micro leaf 3-boxit. Aluslaatikko, kolme kylvölaatikkoa ja niihin kannet. Saas nähdä nouseeko mitään pintaan.

Kasvihuoneellakin on tullut jo käytyä muutamaan kertaan. Kovin on vielä talvisen näköistä. Tänään vein uudet lämpömittarit paikoilleen. Täytyy jossain vaiheessa testata miten hyvin lämpölamput lämmittää ja voisiko taimet siirtää jo hyvissä ajoin kasvareihin ennen kuin varret ehtivät hurjan pitkiksi.


Pelargoneista suurin osa selvisi talvesta sikalan ikkunoilla ja nyt niitä on tuvassa joka paikassa minne 1,5v ei pääse kiipeämään. Ja niitä paikkoja on lähinnä katon rajassa.


Nyt iltapalalle ja nukkumaan. Huomenna tiedossa some-koulutusta, uimakoulureissu ja ajattelin kotiuttaa ensimmäiset narsissit. Jokusen pääsiäispupunkin tarvitsisin takan reunalle... 

JA HEI! En olekaan vielä täällä mainostanut, että meidän koti löytyy uusimmasta Kotiblogit-lehdestä.

1 kommentti

  1. Kyllä aika rientää, ei tahdo aina kerkiä tekemään mitä haluais.
    Kiva lueskella sun blogias.

    VastaaPoista