CLADONIA BY KIRSTEN KAPUR

Kesän tullessa neulon huomattavasti vähemmän kuin syksyllä ja talvella. Neulominen ajoittuu pääasiassa vapaailtoihin kun lapset jo nukkuvat ja me katsotaan miehen kanssa telkkaria. Kuitenkaan ihan kokonaan into ei ole laantunut enää vuosiin. 

Jokunen aika sitten valmistui Kirsten Kapurin Cladonia -huivi, joka on hyvin yksinkertainen malli pitsireunuksella. (Linkistä saatat päästä katsomaan huivia.) En lähtenyt raidoittamaan huivia alkuperäisen ohjeen mukaan, sillä halusin käyttää lankavarastostani Louhittaren luolan käsinvärjätyn "Neilikka"-sävyisen langan tähän työhön. Pitsi on neulottu Arwetan jämillä, jotka sain myös käytettyä loppuun varastosta.
Yllä olevat kuvat on otettu huhtikuussa ja kyllähän on kuukaudessa tapahtunut suuri muutos puutarhassa. Onneksi ei ole enää tuon näköistä vaan paljon vihreämpää! 

Huomatkaa pörröinen kuvausassistentti, josta ei kyllä ollut mitään apua. Päinvastoin. 😏 Vaikka ollaan ulkona touhuamassa lähes aamusta iltaan, puikoilla on tällä hetkellä The Weekender -neulepaita, aiemmin aloitettu Muumipeikko-huivi sekä Novitan Elämä on runo-peitto. Myöskään Sukkalaatikko 2019 -haastetta en ole kokonaan unohtanut mutta tällä hetkellä siihen liittyen ei ole mitään kesken. Esikoisen toivoma toinen Flax light-villapaita on vielä lankakerinä ja se kyllä odottaa ensi syksyyn. Vaikkakin poika taas eilen ensimmäisen Flax light:n kaapista ylleen kaivoi... 😊

Mitenkäs teidän neulovien lukijoiden neulomisinto? Neulotteko kesää talvea vai laantuuko puikkojen kilisyttäminen kesäksi?

1 kommentti